972 964 349 | info@suno.cat
Suno

Suno

Enginyeria de Serveis Energètics

Sumem amb Som Mobilitat

Des d’aquest mes d’abril Figueres disposarà d’un vehicle elèctric de la cooperativa de mobilitat sostenible Som Mobilitat. Som Mobilitat va néixer a Mataró el 2016 i forma part del moviment català de cooperatives ciutadanes sense ànim de lucre, com Som Energia i Som Connexió.

Des de SUNO Enginyeria de Serveis Energètics hem realitzat un acord amb Som Mobilitat per utilitzar el vehicle entre setmana durant les hores laborables del dia per dur a terme la nostra activitat. Fora d’aquest horari, el cotxe estarà disponible i obert a l’ús per part de la resta de socis de Som Mobilitat (vespres i els caps de setmana). Animem a més cooperatives a contractar igualment aquest servei de Som Mobilitat per empreses i treballadores.

Amb la posada en marxa d’aquest nou servei volem ajudar a reforçar l’economia social i solidària de la comarca, impulsar el mercat social i obrir la porta a la mobilitat elèctrica compartida. Volem fer un pas més cap a la transició energètica afavorint la construcció d’un model energètic i social de fonts renovables i de propietat col·lectiva.

El cotxe, un Renault ZOE amb bateria de 40 kWh (amb una autonomia real de 250 km) estarà ubicat al centre de Figueres i se suma a la flota de Som Mobilitat que, actualment, ja té 20 vehicles en funcionament arreu de Catalunya.

Actualment a les comarques gironines hi ha 32 municipis amb 40 punts de recàrrega de vehicle elèctric instal·lats a la via pública, 9 d’aquests es troben a municipis de l’Alt Empordà; dos de recàrrega ràpida a Figueres, un de recàrrega ràpida i un altre de semi ràpida a Roses, un de recàrrega semi ràpida a Castelló d’Empúries, Empuriabrava, Peralada i Pont de Molins i un de recàrrega lenta a Sant Climent Sescebes.