972 964 349 | info@suno.cat

Renovables i ciutadania a la FESC2016

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC) organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària (XES) enguany celebra la seva cinquèna edició. La Fira es farà novament al recinte Fabra i Coats del barri barceloni de Sant Andreu i començarà el divendres 21 d’octubre. S’allargarà fins el diumenge 23 d’octubre.

La FESC és un aparador de tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de vida quotidiana de les persones: habitatge, alimentació, oci, coneixement, cooperativisme, comercialització justa, serveis per a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, inserció laboral, emprenedoria social, energies renovables, formació i educació, etc.

Com a novetat principal d’aquest any cal destacar l’arribada de la TecnoFESC, un espai de trobada que vol incidir en l’ús de la tecnologia com a eina per a la transformció social i en l’ús i la vida dels aparells tecnològics.

Dins l’ampli ventall del programa d’activitats i xerrades organitzades durant la Fira també destaquem la xerrada “Renovables. Iniciatives ciutadanes” que es realitzarà el dissabte 22 d’octubre a les 16:00h. a la Sala Santos Hernandez de l’Ateneu l’Harmonia, situat al mateix recinte. L’acte l’organitzem conjuntament diferents cooperatives i entitats; Arkenova, Aiguasol, Azimut 360, Cresol, Ecoserveis, PiroNegawatt, Som Energia i Suno i comptarà amb la presentació dels projectes de Generation kWh, ECOoo, CatEnR, Som Mobilitat, ILP 2020 lliure de nuclears, etc…

Posteriorment, a la mateixa sala, es presentarà el conveni de col·laboració entre Som Energia, Coop57 i les diferents empreses de serveis energètics que formem part de l’Economia Social, Solidària i Cooperativa de Catalunya.

Ens veiem aquest cap de setmana!

fesc_16_coops_enr_03