972 964 349 | info@suno.cat

Fira de Biomassa de Catalunya 2017

Fira-Biomassa_2017_CAAquest dijous comença la 5a edició de la Fira de Biomassa de Catalunya, la Fira es torna a celebrar a Vic els dies 23, 24 i 25 de febrer al Recinte Firal El Sucre. Enguany la Fira hi exposaran més de 80 empreses i entitats del sector de la biomassa.

La zona expositiva de la Fira acollirà 87 expositors d’empreses i institucions relacionades amb el sector com ara distribuïdors de marques de calderes de biomassa, instal·ladors, fabricants o consultors energètics. SUNO Enginyeria de Serveis Energètics SCCLP estarem a l’estand de l’espai del Clúster de Biomassa de Catalunya situat a la carpa del Recinte Firal.

Les jornades tècniques es realitzaran els dies 23 i 24 a l’Auditori Marià Vila d’Abadal, de l’edifici El Sucre, i s’estructuraran en sis blocs temàtics: evolució del sector de la biomassa, innovació i nous projectes, biomassa a l’edificació, qualitat ambiental, seguretat davant el risc d’inhalació de CO i dinar-trobada empresarial. Des de SUNO participarem a dues de les ponències organitzades.

  • Condicionants tècnics de les instal·lacions de biomassa a l’edificació, el dijous 23 de febrer a les 17:10h. dins el bloc III sobre biomassa a l’edificació.

  • Guia d’emissions en calderes de biomassa, el divendres 24 de febrer a les 11:15h. dins del bloc IV sobre qualitat ambiental. Presentarem la guia «Emissions en calderes de biomassa. Guia per la seva comprensió», promoguda per l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura dins el marc del projecte ENFOCC.

La Fira també compte amb diverses activitats paral·leles, aquest any destaca la primera edició dels Premis Biomassa Catalunya 2017 i les jornades de formació per centres formatius amb especialitat en estudis forestals.