972 964 349 | info@suno.cat

Fira d’Economia Solidària de Catalunya 2015

Aquest diumenge 25 d’octubre diferents cooperatives lligades a les energies renovables i a l’estalvi i eficiència energètica organitzem una xerrada en el marc del la Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC2015). Enguany és la quarta edició de la Fira i es torna a celebrar al recinte Fabra i Coats de Barcelona. Començarem a les 11:30 del matí i serem Som Energia, Azimut 360, Arkenova, Aiguasol, Cresol i Suno.

La xerrada porta per títol «Canvi de model energètic des del cooperativisme» i vol ser un espai de debat i denúncia de les nefastes polítiques energètiques del govern espanyol. Amb la recent aprovació del RD anti-autoconsum es persisteix en perjudicar el normal desenvolupament de les energies netes i renovables. Portem més de set anys amb traves legislatives, obstacles i inseguretat jurídica en el sector de les energies renovables per tal d’impedir un canvi de model energètic en benefici de la ciutadania.

Al acabar la xerrada hi ha prevista una acció reivindicativa conjunta al mateix recinte. Us hi esperem a totes ja que necessitarem ser moltes, quantes més millor.

Ens veiem a la FESC2015!

FESC_15_COOPS_ENR