Gure zerbitzuak

Aholkularitza energetikoa

Erakunde bakoitzaren egoera energetikoa sakonki aztertzen dugu eta dauden eta/edo proposaturiko instalazioen gehienezko errendimendua lortzen dugu.

  Exekuzio proiektuak

  Exekuzio proiektuak eta energia berriztagarrien proiektuen obra zuzendaritza egiten ditugu. Biomasa-instalazioetan eta eguzki-energian espezializatuta gaude.

   Lankidetza

   Lankidetza, formakuntza eta herritarrek parte hartzen duten energia berriztagarri proiektuak, finantzaketa, komunikazioa, akonpainamendua, exekuzioa,…

    Kudeaketa eta kontrola

    Instalazioetako kudeaketa-sistemak eta kontrol domotikoa diseinatzen eta inplementatzen ditugu. Kode irekiko sistemekin lan egiten dugu.

     Animatu eta parte hartu energia-eredua aldatzeko!

     Azken sarrerak

      • 7 anys de la catàstrofe nuclear de Fukushima

       March 14th, 2018Set anys després de la catàstrofe nuclear de Fukushima les seves conseqüències continuen ben presents. Els nivells de radioactivitat a les...

      • Greba feminista martxoak 8

       March 07th, 2018Aquest dijous 8 de març, dia de la dona treballadora, participarem a la vaga general feminista convocada arreu del món pel...

     • Hermann Scheer

      Només mitjançant la transició cap a les energies renovables seria realment possible organitzar el subministrament energètic conforme a l'economia de mercat, ja que les fonts són inesgotables i les tecnologies es poden reproduir.

     • Petra Kelly

      Hay una relación clara y profunda entre militarismo, degradación ambiental y sexismo. Cualquier compromiso con la justicia social y la no violencia que no señale las estructuras de dominación masculina sobre la mujer será incompleto. Nosotras queremos trabajar con nuestros hermanos del movimiento verde, pero no queremos estar sometidas a ellos. Ellos deben demostrar su buena voluntad para abandonar sus privilegios de miembros de la casta masculina.

     • Hermann Scheer

      Les advertències de què les energies renovables també «alberguen els seus problemes ambientals» són ambigües i un intent de maquillar els perills substancials de les energies fòssils i l'energia nuclear.

     • Jeremy Rifkin

      La conjunció de la tecnologia de la comunicació d'Internet i les energies renovables està donant lloc a una Tercera Revolució Industrial.