972 964 349 | info@suno.cat

Cursos d’instal·lacions de biomassa 2016

holzpelletsDes de SUNO creiem que la formació és un pilar bàsic pel correcte desenvolupament i implantació d’instal·lacions de biomassa al nostre territori. És per això que al llarg de l’any realitzem diversos cursos amb diferents formats per tal d’arribar al màxim de persones interessades a conèixer amb més detall aquesta tecnologia.

Aquesta tardor impartim diferents cursos formatius sobre instal·lacions de biomassa per usos tèrmics per tècnics i instal·ladors arreu de Catalunya. Comencen a finals d’aquest octubre i continuaran durant tot el mes de novembre.

Les instal·lacions de biomassa són una opció sostenible i creixent per a satisfer les necessitats tèrmiques dels edificis o processos i des de SUNO volem compartir la nostra experiència i coneixement entre els actors implicats en aquest sector de les energies renovables. Les instal·lacions de biomassa presenten peculiaritats pròpies en el seu disseny, execució i manteniment que van més enllà del correcte desenvolupament de les instal·lacions tèrmiques convencionals.

Els punts principals que es tracten en els cursos són les diferents tipologies i característiques dels biocombustibles procedents de la biomassa (estella, pèl·let, pinyol d’oliva,…), transport de biomassa, disseny de les instal·lacions i selecció d’equips, disseny de sitges d’emmagatzematge, estudis de viabilitat, normativa aplicable, manteniment i incidències de les instal·lacions. Tots els cursos van acompanyats de visites in-situ d’instal·lacions característiques de calderes de biomassa properes.

Els cursos estan organitzats per l’Associació Leader del Ripollès Ges Bisaura, la Delegació del Vallès del Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya i el Clúster de la Biomassa de Catalunya. Cadascún té les seves particularitats per tal d’adaptar-se a les necessitats de tothom.

 • 25 i 27 d’octubre

  Organitza: Clúster de la Biomassa de Catalunya

  Lloc: c/ Via Laietana 39, 08003 Barcelona

  Inscripcions tancades

 • 28 i 29 d’octubre +info

  Organitza: Associació Leader del Ripollès Ges Bisaura

  Lloc: Epicentre – Passeig del Vall 13 , 25620 Tremp

  Inscripcions >>>>

 • 3 i 4 de novembre +info

  Organitza: Delegació del Vallès del Col·legi d’Enginyers Industrials,

  Lloc: c/ Advocat Cirera, 2 – Sabadell

  Inscripcions: valles@eic.cat

 • 8, 9, 10 i 18 de novembre +info

  Organitza: Pirinnowa’tt

  Lloc: Consell Comarcal de la Cerdanya – Plaça del Rec, 5 – Puigcerdà

  Inscripcions: mediambient@ccau.cat

 • 11 i 12 de novembre +info

  Organitza: Associació Leader del Ripollès Ges Bisaura

  Lloc: Consell Comarcal de l’Alt Camp – c/ Mossén Martí, 3 – Valls

  Inscripcions >>>>