972 964 349 | info@suno.cat

Convocatòria d’ajuts als ajuntaments per instal·lar calderes i xarxes de calor amb biomassa

flors-vertAquest 23 de febrer s’ha publicat al BOP la convocatòria de subvencions als ajuntaments per a la instal·lació de calderes i xarxes de calor amb biomassa de la Diputació de Girona. Les bases reguladores de la subvenció es van publicar el passat 18 de desembre.

El termini de presentació de sol·licituds i la documentació necessària és del 24 de febrer al 15 d’abril de 2016.

Les subvencions als ajuntaments per a la instal·lació de calderes i xarxes de calor de biomassa municipals presenta dues línies d’actuació:

  • Línia 1: Execució d’inversions per instal·lar calderes de biomassa o microxarxes de calor, de potències menors a 70 kW, per la millora de l’eficiència energètica d’edificis a través de contractes amb empreses o microempreses de serveis energètics.

  • Línia 2: Execució d’inversions per instal·lar calderes de biomassa, xarxes o microxarxes de calor, de potències majors a 70 kW, que utilitzin biomassa per la millora de l’eficiència energètica d’edificis a través de contractes amb empreses o microempreses de serveis energètics.

El 22 de febrer també es va publicar la convocatòria d’ajuts als ajuntaments «Del pla a l’acció» i la licitació d’inventaris de punts de llum, mapes lumínics i projectes per instal·lar calderes de biomassa de la Diputació de Girona.