972 964 349 | info@suno.cat

Caldera de biomassa a l’escola Josep Pous i Pagès de Figueres

El 23 d’octubre va sortir a licitació pública l’execució, subministrament d’energia i manteniment de la instal·lació d’una caldera de biomassa a l’Escola Josep Pous i Pagès de Figueres. El termini de presentació d’ofertes finalitza el proper 16 de novembre a les 14:00h.

Des de Suno Enginyeria de Serveis Energètics hem redactat el projecte executiu de la renovació de les calderes de l’equipament municipal. Està previst instal·lar una caldera d’estella forestal de 300 kW de potència nominal per a satisfer les necessitats tèrmiques de calefacció i aigua calenta sanitària de l’Escola. La caldera de biomassa substituirà les dues calderes de gasoil i la de GLP situades a cada un dels tres edificis de l’Escola, edifici Aulari de Primària, edifici d’Educació Infantil i edifici Polivalent. L’actuació preveu un estalvi total d’emissions de CO2 a l’atmosfera de 96 tnCO2/any.

El projecte abarca la instal·lació de la caldera de biomassa, la corresponent instal·lació hidràulica, la xarxa de calor per subministrar-lo a la resta d’edificis, la connexió a les instal·lacions existents i les actuacions de condicionament de la sala de l’Edifici Aulari de Primària que s’usarà per a emplaçar-hi la caldera i sitja.

El pressupost bàsic de la licitació suma 152.900,83 euros sense IVA i l’Ajuntament de Figueres rebrà una subvenció de 68.396 euros del programa BEenerGi de la Diputació de Girona.

Enllaç a la publicació de la contractació pública >>>

seccio